Kunnen we samen 2020 chocopotten verkopen?

Welke ploeg kan de meeste chocopotten verkopen? Wie gaat er met een prijs naar huis?

Wij hebben er alvast zin in! Want met de opbrengst van de chocoverkoop zorgen we samen voor de verdere financiering van onze nieuwe kunstgrasvelden.

Hier vind je alle info omtrent de verkoop...


Wat verkopen we?

De geliefde Boerinnekes-choco, met hazelnootsmaak en pure chocoladesmaak. Voor €5 per pot of €8 voor 2 potten (ongeacht welke smaak).

Wanneer kunnen we van start gaan?

De verkoop start op 14 februari! En de eindmeet ligt op zaterdag 14 maart, dan geven we de laatste bestellingen door. De bestelde chocopotten kunnen per ploeg afgehaald worden op Olvac Mariënborgh op 21, 28 of 29 maart 2020.

Hoe verkopen en bestellen?

Download het bestelformulier op de Olvac-website > verkoop zoveel mogelijk chocopotten aan de buren, vrienden, familie en kennissen > vul dan het totaal van je verkoop in op het online formulier in Twizzit (met vermelding van de ploeg) > dan voegen we jouw potten toe aan jouw ploegtotaal en kan je prijzen winnen!

Je kan enkel via Twizzit bestellen en betalen, dus geen cash betalingen meer, zo kunnen we alles goed bijhouden en weten we zeker welke ploeg de prijs verdient heeft.

Wil je graag de straat op om chocopotten te verkopen? Er is al een voorraad van 200 potten beschikbaar op het secretariaat, op te halen telkens op woensdag tussen 15 en 17u en zaterdag voormiddag, contact via Jessica 0486/69.53.78.

Wie gaat er winnen?

Hou de website/nieuwsbrief/facebook in het oog! Op regelmatige tijdstippen geven we de tussenstanden van de best verkopende ploegen. Er zijn prijzen te winnen voor de best verkopende ploegen. Hierbij wordt rekening gehouden met de grootte van de ploeg. De prijzen worden later nog bekend gemaakt.