Na het bezoek van Jurgen Ingels, nemen we de draad weer op. En dat met een versterkte bestuursploeg én een brandend actueel thema: het conflict Rusland - Oekraïne. Op 21 april komt Annemarie Gielen een uiteenzetting geven. Zij is ex-directeur van Pax Christi Vlaanderen en Rusland- en Oost-Europakenner. Voormalig Europarlementslid Bart Staes, die voorzitter was van de delegatie EU-Rusland, modereert.


 
Deze uiteenzetting zal plaatsvinden in de historische gebouwen van de Universiteit Antwerpen (exacte locatie nog te bevestigen).
 
Bovendien kunnen we trots meedelen dat we voor 2022 weer een vol schema hebben voorzien aan de hand van ons beproefd recept: een uiteenzetting over een actueel thema vergezeld van een hapje en een drankje op niveau omringd door top-professionals uit het Antwerpse bedrijfsleven. 
 
Planning:
· 21 April, 19:00: Geo-politiek: "Een uiteenzetting over het conflict Rusland - Oekraïne", met Annemarie Gielen en Bart Staes op de Universiteit Antwerpen
· 16 juni: Sport: "Motivatietechnieken uit de sport toegepast in de dagelijkse praktijk", met Johan Van Herck (Davis- en Fed Cup bondscoach)
· Eind september: Onderwijs: "Hoe kan Vlaanderen zijn voortrekkersrol in het onderwijs behouden en verstevigen?"
· Eindejaar: Cultuurevenement 
 
De opbrengsten van Club 57 gaan uiteraard integraal naar Olvac.
 
Geïnteresseerd om je lidmaatschap te hernieuwen? Lidmaatschap van Club 1957 kost je éénmalig € 480 voor de 4 evenementen of € 120 per evenement via factuur.
 
Ter beheer van ons ledenbestand zullen wij binnenkort een ledenplatform opstarten voor alle communicatie.
 
Voor het 1e evenement kunnen alle ex-leden van de club ook 1 EXTRA persoon meenemen. GRATIS. Op die manier compenseren we iedereen voor het vroegtijdig stopzetten van de Business Club in 2020 (slechts 2 ipv 4 evementen vonden toen plaats). 
 
Interesse om je in te schrijven of heb je verdere vragen: loic.darcis@gmail.com of 0471657682 (via whatsapp).
 
Vriendelijke groet en tot binnenkort,
 
Stijn, Frederic, Olivier, Peter, Joost, Hans, Nicolas en Loïc