NL

Aan alle mooie liedjes komen een einde. 

Na een rijkgevulde scheidsrechter-carrière van 28 jaar stopt Serge Hopchet einde dit seizoen.
En dat was eigenlijk deel 3 van de Olvac-carrière, eerst voetbalde hij zelf lang om daarna de ploeg van z'n zonen te begeleiden. 
 
Dank voor alles Serge, geniet van je voetbal-pensioen!

Na het bezoek van Jurgen Ingels, nemen we de draad weer op. En dat met een versterkte bestuursploeg én een brandend actueel thema: het conflict Rusland - Oekraïne. Op 21 april komt Annemarie Gielen een uiteenzetting geven. Zij is ex-directeur van Pax Christi Vlaanderen en Rusland- en Oost-Europakenner. Voormalig Europarlementslid Bart Staes, die voorzitter was van de delegatie EU-Rusland, modereert.

Kon. OLVAC is uitgenodigd door K. Beerschot V.A. om de thuiswedstrijd tegen R.S.C. Anderlecht bij te wonen. De wedstrijd zal doorgaan op 27 december 2021 om 21h00.

Deze wedstrijd zal doorgaan ZONDER supporters!

 

Beste OLVAC’er

Dat we in onze club het hart op de juiste plaats hebben, weet jij natuurlijk al lang. Eén van onze spelers, Leendert Coene van OLVAC F, bewijst dat eens te meer. Samen met twee vrienden startte hij ‘Project for Africa FC’.

Dit trio wil een blijvende bijdrage aan het voetbal in Kenia, Oeganda, Tanzania en Zambia leveren door lokale coaches en non-profit organisaties te ondersteunen bij de aanleg van voetbalvelden. De mensen ter plaatse zijn de drijvende krachten en zorgen ervoor dat dit project gedragen wordt door de gemeenschappen. Check zeker het YouTube-kanaal ‘Project Africa FC’ waar ze zich voorstellen en zeggen waarom ze doen wat ze doen.

OLVAC helpt hier natuurlijk graag aan mee! Jij toch ook?

Dat kan op twee manieren:

1/ Doneer jouw oude voetbalspullen (kledij, schoenen, scheenbeschermers en materiaal). In het weekend van 4/5 december staat er daarvoor een inzamelkist in de hal van onze kleedkamers.

2/ Stort een bijdrage op rekeningnummer BE06 7350 5901 8222 op naam van Project Africa FC en zet ‘OLVAC steunt Project Africa FC’ in de mededeling.

In naam van onze club, van Leendert en van iedereen die graag voetbalt, dankjewel alvast!
(blauw hartje wit hartje)

In de krokusvakantie bieden we een unieke voetbaldriedaagse aan (28 februari, 1 en 2 maart 2022) voor de jongens en meisjes van U9 tem U12. Tijdens deze drie dagen brengen we een bezoek aan verschillende clubs uit 1A (oa Club Brugge en AA Gent) en uiteraard gaan we ook trainen. Zoals altijd beleven we vooral veel (voetbal)plezier!

"Onze dankbaarheid voor jullie kent geen grenzen", schrijft Karl Vannieuwkerke in een recent artikel. Daarmee betuigt hij een dikke merci aan alle vrijwilligers die 'de wereld' laten draaien. Wij kunnen dat alleen maar beamen. Een dikke dankjewel aan onze vrijwilligers!

Kijk verder voor het volledige artikel (bron)

 Het is ondertussen vier jaar geleden dat Arne (11) overleed. Als eerbetoon aan Arne, heeft de club zijn foto op de dug-outs geplaatst, de plek waar de reservespelers en trainer plaatsnemen tijdens een match. 

In verschillende kranten kan je het verhaal terugvinden, wij delen hier alvast een link.

Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 november 2021 staat het populaire herfsvoetbalkampke opnieuw geprogrammeerd met Peter! 

Drie dagen voetbal en fun, onder zijn deskundige leiding.

Aarzel niet te lang. Dit kamp is snel volzet!

Info en inschrijven kan hier!

De Koninklijke Belgische Voetbalbond, Voetbal Vlaanderen en ACFF lanceren de nieuwe RBFA-app, hét digitale voetbalportaal voor elke liefhebber van het Belgische voetbal. Via de nieuwe app zal iedereen ook opnieuw zijn favoriete amateur- of jeugdspeler op de voet kunnen volgen. Deze app vervangt dus de BBF app. Wel kan je met je bestaande BBF gebruikersnaam inloggen.  

Voor meer info kan je hier het volledige artikel lezen op de Voetbal Vlaanderen site, of ga rechtreeks naar de pagina om de app te downloaden.

Kalender
Leden die een jaartje ouder worden:
29/05
James Pietermans
29/05
Gianni Bustamante

© 2021, website powered by Twizzit.com