Prachtig nieuws vanuit OLVC: een nieuwe vloer in de sporthal!
Dit betekent ook een nieuwe policy wat betreft schoeisel.

Er is goed nieuws te melden vanuit het Sportcentrum Mariënborgh! De voorbije maand werd er door Janssen-Fritsen hard gewerkt in de sporthal en is de beruchte sportvloer vervangen door een spiksplinternieuwe vloer.
Velen onder jullie hebben allicht jaren gewacht op deze vernieuwing en we bedanken dan ook het OLVC-College en vzw Mariënborgh, onder impuls van wijlen Philippe van Goethem en ook Paul Bistiaux, voor deze mooie investering.

Aangezien we de nieuwe sportvloer graag zo lang mogelijk ‘nieuw’ houden, zal er een belangrijke aanpassing gedaan worden aan het gebruikersreglement van de sporthal.
We vragen jullie bij deze alvast om jullie aangesloten ploegen, leden, … die gebruik maken van de sporthal het volgende bericht mee te delen:

Vanaf heden is het VERBODEN om de sporthal te betreden met schoeisel met donkere zolen. 

Enkel lichte zolen zijn toegelaten teneinde de vloer intact te houden. Bij inbreuk zal een schadevergoeding verschuldigd zijn aan de beheerder van de sporthal.

Via deze link naar Facebook kunnen jullie alvast de grote verandering in de sporthal bewonderen: https://www.facebook.com/watch/?v=408368640210479


Alvast bedankt voor jullie medewerking!