Het gemeentebestuur van Edegem meldt dat er opnieuw wedstrijden mogen plaatsvinden. Blij dat we na zoveel maanden terug kunnen voetballen. De extra maatregelen nemen we er graag bij! Een overzicht:

 1. Mondmaskers zijn verplicht voor iedereen vanaf 12 jaar, tenzij je aan het sporten bent of bij Sportaria op een stoel zit.
 2. Verplichte registratie voor iedereen bij aankomst op de parking. Dit geldt ook voor trainingen! (Registratie voor supporters)
 3. De kleedkamers blijven gesloten voor spelers. Kom dus in sportoutfit naar training/wedstrijd. 
 4. Kleedkamers zijn wel open voor scheidsrechters - douchen is toegestaan. 
 5. De berging 1 en 2 zijn toegankelijk voor délégué.
 6. Circulatieplan: je betreedt de velden via de kleine poort vooraan en je verlaat de velden via de grote poort tussen poort 2 en 3 (tegen de wijzers in).
 7. Supporters houden 1,5 meter afstand van elkaar.
 8. Maximaal 1 supporter/ouder per speler. Voor de oudere categorieën moedigen we iedereen aan om zoveel mogelijk per fiets (=alleen) te komen.
 9. Voetbalmateriaal ontsmetten in de speciale vaten gevuld met water/chloor.

Belangrijk: 

 • Controles zijn aangekondigd.
 • Deze regels zijn van kracht tot en met 30 september, nadien volgt eventueel een bijsturing.
 • Voetbal Vlaanderen communiceert via facebook & website, check deze kanalen geregeld.
 • Wie meer informatie wenst over deze richtlijnen en de communicatie van het gemeentebestuur Edegem wil nalezen, dat kan op olvac.be

Olvac rekent op jullie allemaal om deze richtlijnen strikt op te volgen zodat we een mooi voetbalseizoen tegemoet kunnen gaan! Succes!