Hierbij informeren we jullie over het ambitieuze project ‘OLGREEN’, waar Olvac, de Ignatiaanse Scholen Antwerpen, VZW Mariënborgh en Sport Vlaanderen de handen in elkaar slaan om het sportcomplex Mariënborgh grondig te moderniseren. Met OLGREEN wordt er een nieuw hoofdstuk aangesneden voor het sportcentrum Mariënborgh en onze bruisende club waarmee de toekomst van onze club op Mariënborgh voor de volgende 20 jaar verzekerd is. Een geweldig project waar al vele vrijwilligers uit Olvac-liefde hun schouders reeds hebben ondergezet maar waarvoor we eveneens durven te rekenen op uw steun!


Velen onder jullie hebben ongetwijfeld levendige herinneringen aan onze 2 ‘achterste velden’. Een uitbundige knieschuiver in de modder tijdens een druilerige training,  een zonnige nazomermatch tussen de bomen of een welverdiende warme douche in ‘het paviljoentje’ - het zijn maar enkele van de nostalgische taferelen die zich in het 63-jarig bestaan van Olvac hebben afgespeeld. Het woord ‘nostalgisch’ is hier zeer bewust gekozen. Anno 2019 is Olvac één van de grootste voetbalverenigingen in Antwerpen met 630 actieve leden binnen 41 ploegen en een legioen vrijwilligers. 

Zoals elke grote club verdient ook Olvac een mooie accommodatie en graag willen we dan ook met uw steun onze groeiende club verder professioneel vormgeven door te investeren in 2 gloednieuwe terreinen. 

Wat betekent dit nu concreet? Het OLGREEN-project behelst de aanleg van 2 kunstgrasvelden op de 2 ‘achterste velden’, alsook een verbeterde infrastructuur zoals veldafscheiding en verlichting. U kan zich wel voorstellen dat deze onderneming veel tijd, inzet en middelen kost. OLGREEN omvat namelijk een totale kost van 700 000 euro en is voor onze club een zeer ambitieus project.  Via een éénmalige subsidie van de Vlaamse overheid (150 000 euro), eigen gelden spaarrekening (300 000 euro), leningen van leden (100 000 euro) en sponsorgelden (50.000 euro) werden de nodige fondsen verzameld en kon er deze zomer van start gegaan worden met de aanleg van 2 nieuwe kunstgrasvelden. 

Om ervoor te zorgen dat Olgreen volledig een groot succes wordt en onze club zich verder duurzaam na Olgreen kan blijven ontwikkelen durven wij u te vragen om Olvac een financieel duwtje in de rug te geven in de vorm van een gift. Dergelijke gift kan voor Olvac een groot verschil maken en hiermee de verdere ontwikkeling van de club voor de volgende jaren stimuleren. 

Wij ontvangen uw giften graag op de Olvac rekening ‘BE92 7330 0730 3423’  en danken u alvast van harte! Wij nodigen u graag uit op de première van onze film “60 jaar Olvac” in januari 2020. Meer info volgt later.

Indien u in plaats van een gift geïnteresseerd bent in een uitgebreider sponsorpakket, zoals onze corporate- en trade-formules, om zo uw bedrijf via Olvac de nodige visibiliteit te geven kan u contact opnemen met peter.leunis@olvac.be

Wij hopen op uw massale steun om de volgende 63 jaar aan nostalgische herinneringen te verwezenlijken!

Met sportieve groeten,

Den Olvac