Beste Olvaccers,s de wedstrijd Beerschot – Union bij te wonen op zaterdag 18 januari om 20:30h, op uitnodiging van de VZW ‘Wij Zijn Beerschot’.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 10 januari via dit formulier

Graag nodigen wij alle Olvac leden en hun familie uit om grati.

Opgelet: hoeveelheid beschikbare tickets per club zijn op basis van het ‘first come first served’-principe, dus aarzel niet te lang om in te schrijven.

Met de huidige resultaten van de ploeg in het verre noorden van de stad zou men het wel eens durven vergeten – succes kent niet alleen vele vaders maar ook vele vrienden – maar ook Beerschot doet het goed. Zij staan aan de leiding in de tweede periode van 1B. Na in één ruk van 1e provinciale tot tweede klasse (1B) te zijn doorgestoten, voortgestuwd door hun immer trouwe supporterslegioen, en in die tweede klasse tot 2 keer toe op een zucht van de sportieve promotie te zijn gestrand, om nog maar te zwijgen van de wereldvreemde beslissing van het BAS in de zaak ‘Propere Handen’, hopen ze op het Kiel dat rond maart het spreekwoord ‘drie keer is scheepsrecht’ te kunnen bovenhalen. Dat klinkt toch net iets beter dan ’13 in een dozijn’-tal jaren te moeten uitzingen aldaar. Winst in de tweede periode geeft immers uitzicht op de promotie finale. In die tweede periode is Union een te duchten concurrent. Ondanks het vertrek van enkele sterkhouders is deze ‘traditionsverein’ er toch weer in geslaagd een competitieve ploeg op de been te brengen. Hoogspanning op het Kiel dus op 18 januari !

Alle Olvac-leden en hun familie zijn dus welkom om de wedstrijd bij te wonen. Ideaal om als Olvac-ploeg de teambanden ook naast het veld verder aan te scherpen. De wedstrijd vangt aan om 20:30h. Afspraak zaterdag 18 januari tussen 19:30h en 20:00h aan de hoofdingang van het stadion in de Atletenstraat 80, 2020 Antwerpen. Daar zal Jeffrey met Olvac kleuren staan om bij vermelding van naam de gereserveerde tickets te overhandigen. Dresscode: Olvac blauw met een dikke streep paars