Wij willen jullie informeren over een belangrijke beslissing die het bestuur van Kon. OLVAC heeft genomen met betrekking tot het gebruik van ons digitale platform. Na een grondige evaluatie lees en in overleg met verschillende belanghebbenden hebben we besloten terug te keren naar het vertrouwde Twizzit platform na het huidig seizoen.


In de afgelopen periode hebben we gebruik gemaakt van ProSoccerData in de hoop dat het aan al onze verwachtingen zou voldoen. Echter, na zorgvuldige overweging en feedback van onze leden, hebben we geconstateerd dat ProSoccerData niet volledig aan onze behoeften heeft voldaan.

Twizzit heeft zich bewezen als een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform dat perfect aansluit bij de wensen van onze voetbalclub. Het biedt een scala aan functies waarmee we onze administratieve taken efficiënt kunnen beheren, communicatie met leden kunnen verbeteren en de algehele clubervaring kunnen optimaliseren.

We begrijpen dat deze verandering even wennen kan zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat de overstap naar Twizzit zal bijdragen aan een betere interactie en communicatie binnen onze club. We zullen ervoor zorgen dat de overgang soepel verloopt en dat alle nodige informatie met jullie wordt gedeeld.

Voor eventuele vragen of assistentie tijdens deze overgang, staan wij als bestuur altijd klaar om te helpen. Samen streven we ernaar om Kon. OLVAC naar nieuwe hoogten te brengen.

Bedankt voor jullie begrip en blijvende steun.

Met sportieve groet,

Het bestuur